Blended Learning

Fligby ‘Blended Learning’ is een totaal van trainingen, workshops, coaching en opleidingen die gecombineerd zijn met de simulatie. Deze ‘blended learning’ programma’s worden gecreëerd en volledig begeleid door zowel praktijkgerichte en opleidingsgerichte partners.

Fligby rendeert optimaal door de ervaringen en leermomenten uit de simulatie in te zetten in de werkelijke situatie binnen de organisatie. Onze partners versterken dit proces door hun eigen exclusieve training, coaching en adviesmethodiek te combineren met de simulatie. Er ontstaat een uniek en doeltreffend on- en offline ‘blended learning’ programma.

Met hulp van de rapportagemodule volgen de partners het leerproces van hun klanten in de simulatie op de voet. Het belang en noodzaak van daarop volgende interventies is door de rapportage duidelijk zichtbaar voor de partner en eindklant. Dit zorgt voor draagvlak binnen de organisatie van de gebruiker. De trainingen, coaching en andere interventies van de partner worden hierdoor effectief ingezet en staan garant voor betere bedrijfsresultaten.

Partners van Fligby zijn specialisten in:
Effectief & moreel leiderschap.
Creativiteit & innovatie.
Motivatie & bevlogenheid.
Welzijn & gezondheid.
Talent aantrekken, benutten & behouden.
Mobiliteit & duurzame inzetbaarheid.

Herkent u zich in een van deze specialismen? En wilt u Fligby en het ruim veertig jarige onderzoek combineren met uw eigen training, coaching en/of adviesmethodiek? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak. Of bel ons 013-8228975.

Flow is één van de belangrijkste succesfactoren voor goed leiderschap en duurzaam ondernemen. Een bedrijf waar werknemer, manager en klant flow ervaart genereert meer omzet. Ons ideaal is dat op elke management en leidinggevende opleiding aandacht besteed wordt aan de kracht van flow. Fligby is hierbij een gewild onderwijsmiddel.

Met de hulp van de rapportagemodule volgt de docent het leerproces van de leerlingen in de simulatie op de voet. Aan de hand van de rapportage kan er per scène ingegaan worden op de context van de mediabibliotheek en de ervaringen die opgedaan zijn in de simulatie.

De vrijheid van inspanning, interpretatie, de mogelijkheid tot het maken van fouten en te kunnen experimenteren maakt een rollenspelsimulatie leuk en leerzaam. Edutainment is leuk, en niet voor niets het meest effectieve leermiddel van dit moment. De resultaten zijn gebaseerd op de fout – en – trail methodologie. Een directe koppeling tussen leerinspanningen en resultaten.

De Central European University Business School schreef een artikel hoe zij gebruik maken van Fligby in hun MBA programma. Artikel CEU Business School

Overige universiteiten die gebruik maken van Fligby in hun MBA programma’s;

  • Pepperdine university
  • University of Oregon
  • Claremont University – Peter Drucker School of Management

Geïnteresseerd om opleidingspartner te worden? Maak hier een vrijblijvende afspraak. Of bel ons 013-8228975.