Continue Feedback

In de simulatie zijn er verschillende feedback systemen die je inzicht geven in het effect van elke beslissing die je maakt. Dit zorgt voor een fout – en – trail methodologie. Het geeft een directe koppeling tussen leerinspanningen en resultaten. Je bent gegarandeerd van continue feedback door de volgende feedback systemen.

Mr Fligby

Mr Fligby is de virtuele coach van de speler. Hij helpt bij het oplossen van complexe conflicten. In geval van fouten in het besluitvormingsproces, zal hij zijn ongezouten advies geven.

Flowkaart

De flowkaart geeft inzicht in de continue veranderende mentale status van de medewerkers. Het is gebaseerd op jaren langen internationale studies. Het geeft de speler zeer waardevolle feedback op zijn handelen. Meer…

De sfeermeter

De sfeermeter is de zakelijke sfeermeter van de Turul Winery. Het is een combinatie van de gemiddelde stemming van de collega’s en de mogelijkheid om flow te ervaren binnen de organisatie.

Winstmeter

De winstmeter geeft inzicht in de winstgevendheid van het bedrijf.

Medailles

Telkens als één van de managementleden in flow verkeerd door toedoen van jouw beslissingen dan zie je aan de linkerkant van het hoofdmenu een medaille verschijnen. Deze medailles blijven in zicht tot einde van de simulatie. Zelfs als desbetreffende collega de flow status tussentijds heeft verloren. Flow is een dynamisch veranderende toestand. In dit opzicht zijn de personages van het spel realistisch: ze zullen niet voor eeuwig in de flow blijven.

Spirit of the Wine Award

Het uiteindelijke doel in de simulatie is het vinden van harmonie in de, op het oog lijkende, tegenstrijdige bedrijfsdoelen. De manager die hierin de grootste indruk maakt, heeft kans in het winnen van de prestigieuze internationale ‘Spirit of the Wine Award’ aan het einde van de simulatie. Een teken van internationale erkenning en waardering.