FAQ

Alleen na registratie kunt u de simulatie starten. Registratie kan worden gedaan op basis van de e-mail uitnodiging welke u ontvangt van Fligby of uw trainer. Let op uw spambox. In deze e-mail vindt u een link waarmee u zich kunt registreren. Het registratieproces is voltooid door de voorwaarden te accepteren. Na registratie kunt u de simulatie te allen tijde via de website www.fligby.com bereiken door te klikken op de “Play Game”. De simulatie gaat verder waar u de vorige keer bent geëindigd.

Uw gebruikersnaam is het e-mailadres waarop u de registratie e-mail ontvangt. Deze kan niet worden gewijzigd! U kunt zich aanmelden met de gebruikersnaam en de door u gekozen wachtwoord via www.fligby.com en te klikken op “Play Game”.

U kunt op elke computer met internet en webbrowser met FlashPlayer inloggen op elk gewenst moment van de dag. De simulatie zal worden hervat waar u bent geëindigd. U kunt inloggen via de site www.fligby.com en te klikken op “Play Game’. Vervolgens voert u uw persoonlijk gebruikersnaam en wachtwoord in om de simulatie te starten of te vervolgen.

Er zijn geen speciale technische eisen om Fligby te kunnen spelen. Wat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding, een webbrowser met FlashPlayer en een geldig e-mailadres. Controleer hier of je Fligby probleemloos kunt spelen vanaf deze computer.

Wij geloven in de constructieve kracht van ‘leren door te doen’ en ‘trial and error’. Tot de dertiende scene van simulatie kan je op elk gewenst moment een scene of de gehele simulatie herstarten. Probeer zo veel strategieën als je kunt en zie hoe de virtuele omgeving hierop reageert.

Klik hier voor de fligby official game guide

Het doorlopen van de drieëntwintig scenes duurt gemiddeld 7-9uur, exclusief het doorlopen van de mediabibliotheek.

Fligby kan alleen gestart worden door tijdens de registratie de algemene voorwaarden te accepteren. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Uw antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op via 013-8228975 of klik hier.