Fligby®

Het is een van de eerste dagen als algemeen directeur van de Turul Wijnmakerij. Minuten in een vergadering met je nieuwe managementteam beledigt de verkoopmanager de proeverijmanager. Laat je de vergadering doorgaan of er niets is gebeurd of zet je de verkoopmanager op zijn plaats voor het oog van het voltallige managementteam? Wat voor impact heeft jouw actie op de mentale status van de verkoopmanager de proeverijhorecamanager en de andere managementleden? En wat voor effect heeft het op de omzetten van het bedrijf? Zo maak je als algemeen directeur meer dan honderdzestig beslissingen welke de voortgang van de simulatie bepalen.

In deze Engelstalige spelsimulatie ben je als algemeen directeur van de Turul wijnmakerij eindverantwoordelijk voor de prestaties van dit familiebedrijf. Naast operatieve en strategische beslissingen dien je een actieve werkomgeving te creëren. Geholpen door de feedback van de virtuele coach Mr. Fligby, de continu veranderende flowstatus van de managementleden en de uitgebreide mediabibliotheek ontdek je wat nodig is om collega’s in flow te krijgen en het bedrijf winstgevend te maken. Sommige spelers lukt het de fel begeerde internationale ‘Spirit of the wine award’ in de wacht te slepen. Dit is niet gemakkelijk want je hebt te maken met veel verschillende persoonlijkheden, hoog oplopende conflicten en een laag moraal binnen het managementteam.

FLIGBY is een leiderschapssimulatie ten behoeve van de ontwikkeling van effectief en moreel leiderschap. Het doel is om als algemeen directeur van de Turul Wijnmakerij het best mogelijke resultaat te behalen voor dit bedrijf. Hierbij dien je harmonie te vinden in de, op het oog lijkende, tegenstrijdige bedrijfsdoelen. Als uw leiderschap zorgt voor optimale prestaties van de medewerkers en effectief is voor het algemeen zakelijk belang van de Turul Wijnmakerij maak je kans de ‘Spirit of the Wine Award’ te winnen. Een teken van internationale erkenning en waardering.

Een internationaal team, inclusief Professor Csikszentmihalyi, heeft vijf jaar gewerkt aan de totstandkoming van deze simulatie. Totaal heeft de productie van Fligby één miljoen dollar gekost. Fligby is de eerste volledig realistische interactieve simulatie die ooit is uitgebracht. Een online simulatie (SaaS) dat op elke locatie en op elk gewenst tijdstip gestart en gestopt kan worden. Dit maakt dat deze persoonlijke leeromgeving effectief ingezet kan worden op elk gewenst moment. De gemiddelde speeltijd ligt tussen 6-8uur, exclusief het doorlopen van de mediabibliotheek.

Er zijn geen speciale technische eisen om Fligby te kunnen spelen. Wat je nodig hebt is een computer met een internetverbinding, een webbrowser met FlashPlayer en een geldig e-mailadres. Controleer hier of je Fligby probleemloos kunt spelen vanaf deze computer.

De Nederlandstalige versie wordt verwacht eind Q4 2017. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van deze release? Laat dan hier je e-mail adres achter.

Voor FAQ klik hier.